StaySafe Europe

Om os

StaySafe skaber bæredygtige og effektive løsninger inden for hånddesinfektion og overfladedesinfektion. Vores produkter er udviklet med henblik på at give vores kunder den bedste beskyttelse mod skadelige bakterier og vira, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet.

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af effektive produkter i høj kvalitet. Vores produkter er fremstillet af naturlige ingredienser og er derfor fri for skadelige kemikalier, så du kan være sikker på, at de er skånsomme mod både dig og miljøet.

Som en del af vores engagement i dyrevelfærd har vi også udviklet produktserierne Horse Doctor og Hunter & Hounds, der er en række plejeprodukter til henholdsvis heste og hunde.

Vi har en passion for at skabe bæredygtige og miljøvenlige løsninger til vores kunder, og vores mål er, at vores produkter altid lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi er stolte af vores produkter, og vi håber, at du vil tage et vigtigt skridt mod at beskytte dig selv, din familie eller dine dyr ved at vælge vores produkter.

Sundhed

Vores produkter indeholder hverken parfume eller farvestoffer, og udgør inden risiko for gravide eller ammende.

Sikkerhed

Vores produkter er mærkningsfrie, ikke brandbare og skal heller ikke transporteres som farligt gods.

Miljø

Vores produkter er biologisk nedbrydelige, og vores emballage kan bortskaffes på helt almindelig vis.

Søg her
Få et uforpligtende tilbud

    Ring mig op

    Søger I en professionel samarbejdspartner, der kan forsyne jer med forsvarlige og bæredygtige plejeprodukter og desinfektionsløsninger, er vi klar til en uforpligtende dialog, hvor vi finder den helt rigtige løsning til netop jer.

    Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.